Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Πεντάμηνα επιδοτούμενα σεμινάρια με αμοιβή από 2.400 έως 2.700 ευρώ για νέους ανέργους έως 29 ετών με τη συνεισφορά του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών, με ιστορία 100 χρόνων, θέλοντας να σταματήσει το φαινόμενο της διαπλοκής, της αναξιοκρατίας και των εκβιασμών που επικρατούσαν το τελευταίο διάστημα στην διαχείριση σεμιναρίων από κάποιους εμπλεκόμενους και να διασφαλίσει την αξιοκρατία και την διαφάνεια για τους  νέους ανέργους που θα εμπλακούν σε αντίστοιχα σεμινάρια, ανακοινώνει ότι συλλέγει αιτήσεις για τα επιδοτούμενα σεμινάρια voucher «Επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών» τα οποία θα υλοποιηθούν στο επόμενο διάστημα.

Στο συγκριμένο πρόγραμμα θα  παρέχεται για τους ανέργους επιδοτούμενη κατάρτιση διάρκειας 80 ωρών και 5μηνη αμειβόμενη πρακτική άσκηση (2.400 έως 2.700 ευρώ) σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.  Καθώς και οι επιχειρήσεις θα επιδοτηθούν για να προσλάβουν τους καταρτιζόμενους μετά τη λήξη της πρακτικής τους.

Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών επί της οδού Κ.Ταλιαδούρη 60.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 2462087430 ώρες καταστημάτων.

                                                                                                                  Ο Πρόεδρος                                                                                
Δημάδης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας