Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Διεθνές ανοιχτό φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού"

Ανοιχτό Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού"

30/31 Μαϊου / 1η Ιουνίου 2014 σε όλο το κόσμο

Σουηδία / Γαλλία / Ελλάδα /Ολλανδία / Περού / Φινλανδία / Αυστραλία / Γερμανία

 


To ανοιχτό φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" είναι μια μεγάλη γιορτή του Ελληνισμού, και στόχο έχει να αναδείξει τον πολιτισμό και τη λαογραφία , τα προϊόντα και υπηρεσίες του Ελληνισμού, από την μία άκρη του κόσμου στην άλλη, στα πέρατα της γης.

Μια γιορτή, πλούσια σε σημειολογικά όσο και επικοινωνιακά μηνύματα, που φιλοδοξεί να γίνει στο άμεσο μέλλον η βάση για να στηθούν εμπορικά φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" σε όλο το κόσμο, με σκοπό να δημιουργηθούν, μέσα από το συνεργατικό και συνεταιριστικό ιδεώδες, νέες και βιώσιμες θέσεις εργασίας εντός και εκτός Ελλάδας.

Μια προσπάθεια που φιλοδοξεί να συνδέσει την πλούσια Ελληνική λαογραφία, την ιστορία και τον πολιτισμό με προιόντα, υπηρεσίες, και αγαθά από όλη την Ελληνική επικράτεια, και να τα προωθήσει εντός και εκτός Ελλάδας.

To φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" είναι μια ιδέα-παραγωγή της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης "Ελλάδα Παντού", που έχει σκοπό να προσπαθήσει να ενώσει την Ελληνική διασπορά, προάγοντας πολιτισμό, προϊόντα και υπηρεσίες από την Ελλάδα, επιλέγοντας πάντα με σύνεση αλλά και αυστηρότητα -σε ότι αφορά τη ποιότητα -τους συνεργάτες της.

   Θεσμικοί φορείς, πρωτοβουλίες πολιτών, κοινωνικοί και ιδιώτες επιχειρηματίες για πρώτη φορά συνεργάζονται, με συντονιστή την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση "Ελλάδα Παντού", για να δώσουν ένα μήνυμα πως, τώρα στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης, οι Έλληνες χτίζουν γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας για να προβάλουν τον Ελληνικό διαχρονικό πολιτισμό, και το συνεργατικό - συνεταιριστικό ιδεώδες.

   Ελάτε μαζί μας σε αυτή την δημιουργική οδύσσεια, να εγκαταστήσουμε σε όλο τον κόσμο, από πόλη σε πόλη, ένα μόνιμο σημείο αναφοράς και συνάντησης της Ελληνικής Επιχειρηματικότητας, του πολιτισμού, των Ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών, και της προβολής της Ελλάδος.

Ενδεικτικά, στα φεστιβάλ πραγματοποιούνται εκδηλώσεις με μουσική, χορό, προβολή ντοκυμαντέρ, βιβλία, εικαστικές τέχνες, διαβουλεύσεις και συζητήσεις, παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά, ελληνική γαστρονομία και κάθε είδους δράση που έχει πολιτιστικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον και συσχετίζεται με τον απανταχού Ελληνισμό.

Το φεστιβάλ θα καλυφθεί μέσα από τριήμερο διαδικτυακό ραδιοφωνικό μαραθώνιο 31/31 Μαίου και 1η Ιουνίου, με συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις, τον οποίο θα συντονίσει από την Πιερία ο "Ποδηλάτης του Κόσμου" κατά κόσμον δημοσιογράφος Γρηγόρης Βερροιώτης, ο οποίος ταξιδεύει χρόνια με το ποδήλατο του, που είναι και φορητό ραδιοφωνικό στούντιο, και ασκεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο την βιωματική/λοαγραφική δημοσιογραφία.

Περισσότερες πληροφορίες για το αναλυτικά προγράμματα των συμμετοχών στο φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού" θα βρείτε στον ιστοχώρο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "Ελλάδα Παντού" http://www.elladapantou.info καθώς και σε όλα τα γνωστά κοινωνικά δίκτυα.

    Ακουστική περιγραφή Φεστιβάλ "Ελλάδα Παντού"

https://soundcloud.com/ellada-pantou/xpusqwel9tcw

Επικοινωνία

Τηλεφωνικό κέντρο +30 211 8003248

Fax +30 211 8007028

Ηλεκτρονική αλληλογραφία info@elladapantou.info

Skype: elladapantou

Ιστοχώρος http://www.elladapantou.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας