Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ; ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ;

ΑΝ ΝΑΙ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ
    Κάθε Τετάρτη, αρχής γενομένης από σήμερα η ‘Ενωση Ποδηλατιστών Γρεβενών  “ΕΠΟΓ” δίνει ραντεβού με τα μέλη της και όλους τους φίλους του ποδηλάτου και καθιερώνει εβδομαδιαίες ποδηλατάδες.

Ελάτε να περάσουμε όλοι μαζί όμορφα και ποιοτικά απογευματα.  Είναι άλλωστε  από το πιο όμορφα συναισθήματα το χόμπι σου να γίνεται αφορμή ώστε να γνωρίσεις νέο κόσμο. Κι αυτός είναι ο σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας, να γνωριστούμε και να μπορέσουμε να κάνουμε πιο ομαδικές, ασφαλείς και γελαστές βόλτες…
    Οι ποδηλατοβόλτες τις Τετάρτης θα είναι πότε ασφάλτινες και πότε χωμάτινες με απόφαση που θα παίρνουμε όλοι μαζί, είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων,  είτε στις συζητήσεις που θα γίνονται κατά τη διάρκειά τους. Επίσης στο σχεδιασμό χωράνε και νυχτερινές ποδηλατοβόλτες.
   
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

    Η αρχή λοιπόν γίνεται από σήμερα 25 Ιουνίου και ωρα 18: 00μμ. Η διαδρομή που επιλέχθηκε είναι ασφάλτινη, μήκους 37 χλμ και έχει ως εξής:
-Εκκίνηση τη προαναφερόμενη ώρα από το ξύλινο γεφυράκι στο ΚΑΣΤΡΑΚΙ, με κατεύθυνση προς Μεγάλο Σειρήνι (παλιός δρόμος).
-Από το Μεγάλο Σειρήνι συνεχίζουμε προς Αμυγδαλιές.
-Αφού διασχίσουμε το “χωριό των ΚΕΡΑΣΙΩΝ” συνεχίζουμε ανηφορικά προς “Κουτσόραχο”.
-Από εκεί και πέρα οι ορθοπεταλιές (ελέω ανηφόρας) σταματάνε και αρχίζει ένα πανέμορφο κατηφορικό κομμάτι προς Ροδιά- Σύδενδρο.
-Από το Σύδενδρο γυρίζουμε στη πόλη γεμάτοι εικόνες και συναισθήματα.
    Σε κλίμακα 10 βαθμών, η εν λόγω διαδρομή έχει βαθμό δυσκολίας 6
    Για όσους νομίζουν ότι ο “ΚΟΥΤΣΟΡΑΧΟΣ” είναι πολύ κουραστικός, έχουν τη δυνατότητα από το Μεγάλο Σειρήνι να επιστρέψουν στα Γρεβενά μέσω Μικρού Σειρηνίου – ΚΥΔΕΠ (13χλμ συνολικά).
    Σας περιμένουμε όλους στο πρώτο ραντεβού.


Πληροφορίες:

• Συνιστάται ποδηλατική περιβολή (κράνος, γάντια, γυαλιά) ενώ απαραίτητα θα πρέπει να έχουμε μαζι μας ενα μπουκαλάκι νερό.

• Στην ποδηλατοβόλτα καθένας είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του. Η ΕΠΟΓ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον εξοπλισμό του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

• Οι ανήλικοι φίλοι του ποδηλάτου θα πρέπει να συνοδεύονται

• Και μην ξεχνάς: ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ; ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.



Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΠΟΓ

Ο πρόεδρος

Καραγιάννης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας