Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ κ. Κυριάκου Ταταρίδη Υποψηφίου Βουλευτή ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Ν. Γρεβενών

Αγαπητοί μου Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
    Για μια ακόμα φορά θεώρησα πολιτικό μου καθήκον να διεκδικήσω την βουλευτική έδρα του Νομού, έχοντας, βέβαια, επίγνωση της δυσκολίας του εγχειρήματος λόγω των ειδικών πολιτικών συνθηκών που επικρατούσαν, οι οποίες ήταν ιδιαίτερα δυσμενείς για την πολιτική παράταξη που ανήκω.

    Η συνείδηση μου και το ηθικό πρόσταγμα που επιβάλλει την ενεργή μου παρουσία στις εκλογές λύγησαν την διστακτικότητα απέναντι στην αρνητική στάση που κατέγραφε η κοινωνία απέναντι μας.
    Προσπάθησα να αναλύσω την πορεία των πραγμάτων στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια και να εντοπίσω τα αίτια της κρίσης, όπως αυτά εξελίχθηκαν και καταγράφηκαν μέσα από τις κυβερνητικές θητείες, τόσο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. όσο και της Ν.Δ.. Απέδειξα με στοιχεία την τεράστια προσφορά στην πατρίδα μας των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που άλλαξαν δομικά όλη τη χώρα και που «ανέβασαν» τον λαό μας σε ένα ευρωπαϊκό επίπεδο ανάπτυξης και ευημερίας αλλά και τον Νομό μας, που από τις δικές μας πολιτικές αναμορφώθηκε συθέμελα. Δυστυχώς, όμως, οι πολιτικές στρεβλώσεις, οι αναχρονιστικές και πελατειακές πολιτικές, το ανεξέλεγκτό συνδικαλιστικό κίνημα, οι πρακτικές από σημαντικά πρόσωπα που «βούτηξαν» στη διαφθορά, συνέθεσαν μια εικόνα που μπορεί ως ένα βαθμό να μας βαρύνει αλλά που σε καμιά περίπτωση, δεν ταιριάζει στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. των ανθρώπων της προόδου, της ηθικής και της δημιουργίας.
    Έτσι, το εκλογικό αποτέλεσμα είναι δυσανάλογο των τεραστίων αλλαγών που έγιναν στην πατρίδα μας και αδικεί κατάφορα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που, δυστυχώς, χρεώθηκε ότι κακό συνέβη τα τελευταία χρόνια, παρόλο που το συντριπτικό ποσοστό ευθύνης βαραίνει την 5ετή κυβέρνηση Καραμανλή.
    Στα Γρεβενά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. αντιστάθηκε με τους πολίτες να εκτιμούν το έργο μας και να κρατούν το ποσοστό μας σε λογικά επίπεδα σε σχέση με τα γενικότερα εκλογικά αποτελέσματα.
Έρχομαι, έτσι, να ευχαριστήσω τον Γρεβενιώτικο λαό που μας τίμησε και να στείλω το μήνυμα πως θα κρατήσουμε την σημαία μας ψηλά, θα σταθούμε δυνατοί στις δυσκολίες των καιρών και θα δουλέψουμε σκληρά για να έλθει και πάλι η χώρα μας και ο τόπος μας σε εποχές δημιουργίας, ανάπτυξης και προόδου.
                                                                Μετά τιμής,                                                                Κυριάκος Δ. Ταταρίδης
  Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Γρεβενών  ΠΑ.ΣΟ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας