Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

εκδήλωση που οργάνωσε το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015, η εκδήλωση  που οργάνωσε το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών στο πλαίσιο έναρξης της νέας χρονιάς, όπου τα μέλη του – χορευτές και χορεύτριες – και πολλοί φίλοι διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε κέντρο διασκέδασης της Μυρσίνης Γρεβενών.

    Μεγάλη τιμή για το χορευτικό τμήμα ήταν η παρουσία του κ. Χρήστου Ντάγκαλα γνωστού καταξιωμένου καλλιτέχνη των Γρεβενών, που γεμάτος καρδιά και ζωή μας χάρισε ξεχωριστές στιγμές με την πηγαία φωνή του και παίζοντας με το λαούτο του παραδοσιακούς σκοπούς.
    Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Μουσικών – Ωδείο Δήμου Γρεβενών με λαϊκό πρόγραμμα και όχι μόνο.
    Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ. Χρήστος Πέτρου, ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. κ. Γιάννης Μίχος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Στέργιος Πουρνάρας ο οποίος συνόδεψε στο δημοτικό πρόγραμμα παίζοντας κλαρίνο  και μέλη του   Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης “Αιμιλιανός”.   
    Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους μουσικούς για την προσφορά τους, όσους εργάστηκαν εθελοντικά καθώς και όσους παραβρέθηκαν και υποστήριξαν την υλοποίηση της εκδήλωσης.
   

                    Για το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών
                               του Δήμου Γρεβενών
                                 Προκόβα Κατερίνα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας