Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Γιαγκούλεια 2016

Τα Γιαγκούλεια γεννήθηκαν το 2002 στο Νησί Γρεβενών, από μια ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι αγαπούν πολύ την φύση. Για δεκατέσσερα χρόνια οι εκδηλώσεις του Φυσιολατρικού Συλλόγου Γρεβενών χαρακτηρίζονται από συνέπεια στην ασφάλεια και σεβασμό στο περιβάλλον. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ έχει στόχο να αγαπηθεί από τον επισκέπτη και να δώσει μια ακόμη επιλογή για ψυχαγωγία στους ανθρώπους της περιοχής.
Στην δέκατη τέταρτη εκδοχή τους τα ¨"Γιαγκούλεια" παρουσιάζουν την μεγάλη συναυλία των BAILDSA, τους Manitarock, την Αθηνά και την Χριστίνα Κυριακίδη και τους dj's, gior.k και alex ganti.
28 Ιουλίου, Το φεστιβάλ υποδέχεται τους πρώτους επισκέπτες κατασκηνωτές.
29 Ιουλίου, BAiLdSA
30 Ιουλίου, Manitarock
30 Ιουλίου, Αδελφές Κυριακίδη
31 Ιουλίου, djing από τους gior.k. και alex ganti.
Οι θαυμάσιες γεύσεις από τα "Μανιταροπροϊόντα Γρεβενών" με την υπογραφή του σεφ Φώτη Παρασκευαϊδη, θα είναι και πάλι μαζί μας, όπως και το παραδοσιακό αριάνι που γίνεται με τον παραδοσιακό τρόπο από τους ανθρώπους του Φυσιολατρικού Συλλόγου.
Διαγωνισμός ψαρέματος, πεζοπορία, fly fox, κολύμπι, είναι δράσεις του φεστιβάλ και φέτος.
Οι παρέες γύρω από την φωτιά τα βράδια, μας χαρίζουν υπέροχες στιγμές με τα τραγούδια τους και δίνουν καταπληκτικό χρώμα στην εκδήλωση.
Στο χώρο αναψυχής λειτουργεί μπαρ-καντίνα, ώστε να εξυπηρετείτε το κοινό.
Υπάρχει επιλογή για camping, από χώρο ειδικά διαμορφωμένο.Ο χώρος του camping ανοίγει την ημέρα έναρξης της εκδήλωσης Πέμπτη 28 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας