Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών συγχαίρει θερμά τους συναδέλφους του Τ.Α. Γρεβενών και της Ο.Π.Κ.Ε. Γρεβενών, για την πληθώρα σημαντικών επιτυχιών που επετεύχθησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα την εξάρθρωση σπείρας που διέπραττε κλοπές-διαρρήξεις οικιών στην περιοχή των Γρεβενών, την εξιχνίαση περιπτώσεων απάτης σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων, την σύλληψη ατόμου για καλλιέργεια μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών καθώς και την άμεση εξιχνίαση και σύλληψη δράστη που διέπραξε πλήθος κλοπών σε βάρος καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας και αποσπώντας τα θετικά σχόλια της τοπικής κοινωνίας των Γρεβενών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι συνάδελφοι των ανωτέρω αλλά και των υπόλοιπων υπηρεσιών της Δ.Α Γρεβενών δίνουν μάχες με θετικά αποτελέσματα κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους αλλά και τους πολίτες να νιώθουν ασφαλείς.
Ο Έλληνας αστυνομικός καθημερινά με αυταπάρνηση και αφοσίωση υπερασπίζετε τα αγαθά της ζωής, της ιδιοκτησίας και της αξιοπρέπειας του Έλληνα πολίτη χωρίς να προσμετρά τον κίνδυνο όταν έρχεται η ώρα να επιλέξει ανάμεσα στην προσωπική του ασφάλεια και στην ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Γρηγόριος
Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΓΡΑΒΑΛΟΣ Ηλιας


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας