Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκαν οι απολυτήριες εξετάσεις θερινής περιόδου του αναγνωρισμένου από το κράτος Δημοτικού Ωδείου Γρεβενών, στις σχολές Πιάνου και Ανώτερων Θεωρητικών (τμήμα Ειδικού Αρμονίας).

            Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν ενώπιον εξεταστικής επιτροπής διορισμένης με την αριθ.136633/3548/1705/1219/24-06-2016 απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Οι σπουδαστές που έλαβαν τίτλους σπουδών και αποφοίτησαν επιτυχώς είναι οι:
α)Μητσιάνης Στυλιανός-Παναγιώτης του Φιλάρετου, Πτυχίο Πιάνου με βαθμό "Άριστα",
β)Ντόλια Γεωργία-Μαρία του Χαράλαμπου, Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό "Άριστα" και
γ)Κατσάλη Δήμητρα του Λεωνίδα, Πτυχίο Αρμονίας με βαθμό "Άριστα".
            Η επιτροπή συνεχάρη τους σπουδαστές για το ταλέντο, τις επιδόσεις τους και το επίπεδο των μουσικών τους γνώσεων και τους προέτρεψε να συνεχίσουν τις σπουδές τους στη μουσική.
            Το Ωδείο μας συγχαίρει με τη σειρά του τους σπουδαστές του για την απόκτηση των πτυχίων τους και τους εύχεται καλή μουσική σταδιοδρομία, αλλά και τους καθηγητές του για την ποιοτική και άψογη εργασία τους στη διδασκαλία των οργάνων και των θεωρητικών μαθημάτων. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στους γονείς των σπουδαστών, οι οποίοι πάντα ενθάρρυναν κι επιβράβευαν την ενασχόληση των παιδιών τους με τη μουσική.

                                                                                                        ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

αφήστε το σχόλιό σας